Ofta när man beställer hem thai så blir det sky över. Detta är något jag oftast bara kastat eller tvingat mig i. Men så fick jag det briljanta tipset av proffset (vem annars) i helgen att spara skyn och använda i maten. Så veckans matlåda blev följande:
Kyckling me sky från nr 14 från Gourmet Thai
Kycklingfilé
Zuccini (första gången i mitt liv som jag köpt en zuccini)
Sky från nummer 14 från Gourmet Thai
Basmatiris
Stek upp kycklingfilén, sedan zuccinin och sist i med skyn. Koka ris och lägg allt i matåda. Ruggigt enkelt och supergott. Tänk på detta nästa gång ni får thaikäk över.
Ser inte lika gott ut som det smakar, får nog gå en kurs hos syskonen Wigermo hur man ska ta matbilder.....
//fege
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Hahaha priceless!!
Ja de ska väl en liten grabb som nilssonb te o hitta på något sådant :)
aubergine med köttfärs ska du testa fege, leta upp recept på nätet, jag ska se om jag hittar en schyst länk till dig... om du gilla din zuccini vill säga.....
Jag får hålla med Robban här; det har inlägget håller genomgående hög klass! :D
Tack för ett mkt bra tips för övrigt, ska testa någon gång. Har tyvärr ingen Gourmet Thai runt hörnan där jag bor, så du kan väl vara så hygglig att tala om vad det är i nr. 14?
Skicka en kommentar